Zielona Budka Master Challenge - II edycja

EXPO Mazury oraz Zielona Budka zapraszają do wzięcia udziału w drugiej edycji konkursu Zielona Budka Master Challenge, który odbędzie się podczas targów MAZURY HoReCa w dniach 25-26 kwietnia 2017 roku w Ostródzie.

Tematem konkursu jest kreatywny deser lodowy, którego podstawą jest smak mascarpone z sosem z owoców leśnych, a dodatkowymi składnikami jeden wybrany smak lodów Zielona Budka oraz wysokiej jakości produkt mleczny firmy Debic.

Do udziału w konkursie zapraszamy:

- uczniów szkół o profilu gastronomicznym (25.04),

- profesjonalistów- kucharzy i cukierników zatrudnionych w restauracjach, kawiarniach, lodziarniach (26.04).

 

Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody.

Sponsorzy Konkursu:  Zielona Budka, Debic, Gastro Magic Service.

Konkurs odbędzie się pod patronatem Fundacji Klubu Szefów Kuchni oraz Pana Dariusza Strucińskiego, Szefa Kuchni Hotelu Anders **** w Starych Jabłonkach.