Gęsina w Restauracji 2019 rozstrzygnięta!

Możemy już oficjalnie ogłosić klasyfikację konkursu Gęsina w Restauracji.
1 miejsce - Marcin Zakrzewski Kacper Kuczyński Pałac Mortęgi Hotel & SPA-238 pkt. 
2 miejsce - Kamil Paszkowski, Rafał Chełmiński Ogródek Pod Jabłoniami - 217 pkt. 
3 miejsce - Steven Spigiel,Daniel Walburg - Pink Lobster by Jarek WalczykWarszawa - 216 pkt. 
4.Radosław Szulc, Iwona Iwanicka - Hotel St. Bruno Giżycko 195

5.Mateusz Połubiński, Mariusz Tarkowski - Centrum Sportu i Rekreacji Olender- 190 
Dariusz Baryga, Kacper Sawoń - „Tawerna DeZeTa Wilkasy”.Przystań Wilkasy -190 pkt

7.Roman Serdiuk,Grzegorz Elsner Restauracja Lavenda cafe & lunch -152 pkt

8.Adrian Kurkowski,Henryk Lewandowski Pierogarnia Stary Młyn Toruń -139 pkt