Oficjalne wyniki Drób na polskim stole 2019

Mamy już oficjalne wyniki trzeciego konkursu kulinarnego w ramach Mazury HoReCa 2019 - targi branży HoReCa. Był to tym razem konkurs przeznaczony dla uczniów szkół gastronomicznych - Drób na Polskim Stole. A oto i rezultaty: 
1. Arkadiusz Woźniak, Tobiasz Baluk - Technikum Lider - 258 pkt.
2.Ewelina Filipowicz, Joanna Zalewska - Zespół Szkół Gastronomiczno - Spożywczych - 255 pkt
3. Patrycja Banaszek, Mateusz Brzozowski - Zespół Szkół im. Emilii Sukertowej - Biedrawiny - 241 pkt
4.Daniel Pelachaty, Izabela Uberman - 218 pkt
5.Dominik Czeronek, Jakub Podlewski - Zespół Szkół Gastronomicznych - 205 pkt
6.Małgorzata Kłosowska, Natalia Grubert - Zespół Szkół Gastronomiczno - Spożywczych - 197 pkt.
7.Wiktoria Pietraszak, Szymon Heck - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Władysława Łokietka - 193 pkt
8. Katarzyna Nogalska, Kinga Kiszelewska - Zespół Szkół Rolniczych im. Wincentego Witosa - 159 pkt.