Zgłoszenia do konkursów kulinarnych tylko do 10.04.2017!

Podczas Mazury HoReCa, w dniach 25 i 26.04.2017 odbędą się trzy konkursy. Zgłoszenia trwają do 10.04.2017. 
„Zielona Budka Master Challenge” to konkurs dla cukierników (zarówno profesjonalistów, jak i uczniów szkół gastronomicznych), którego tematem jest kreatywny deser lodowy. „Drób na Polskim Stole” to konkurs dla uczniów, współorganizowany przez Krajowy Związek Grup Producentów Rolnych. Jego tematem jest filet z kaczki i dowolne podroby drobiowe. „Gęsina w Restauracji” to współorganizowany przez Iławskie Stowarzyszenie Producentów Gęsi konkurs dla profesjonalistów, którego tematem będzie udo gęsie oraz wątróbka drobiowa.
 
Regulaminy konkursów i formularze zgłoszeniowe można znaleźć na stronie www.mazuryhoreca.pl/pl/konkursy.
Atrakcyjne nagrody czekają!