Expo Mazury oraz Zielona Budka zapraszają do wzięcia udziału w konkursie Zielona Budka Master Challenge, który odbędzie się podczas MAZURY HoReCa festiwal smaków w dniach 13-14 maja 2016 roku w Ostródzie. Tematem konkursu jest kreatywny deser lodowy „Karmel z solą”.
Do udziału w konkursie zapraszamy:
– uczniów szkół o profilu gastronomicznym (13 maja),
– profesjonalistów- kucharzy i cukierników zatrudnionych w restauracjach, kawiarniach, lodziarniach (14 maja).
Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody:
Konkurs dla Uczniów
1 miejsce – 3 000 zł
2 miejsce – 2 000 zł
3 miejsce – 1 000 zł
Konkurs dla Profesjonalistów
1 miejsce – 10 000 zł
2 miejsce – 2 000 zł
3 miejsce – 1 000 zł
Sponsorzy Strategiczni: Zielona Budka, Oerlemans, Gastro Magic Service.
Konkurs odbędzie się pod patronatem Fundacji Klubu Szefów Kuchni oraz Pana Dariusza Strucińskiego, Szefa Kuchni Hotelu Anders **** w Starych Jabłonkach.
Zgłoszenia prosimy wysyłać do dnia 01.05.2016 r. na adres mailowy [email protected].